Formular de rezervare Brasov Sweet Retreat

Ora check-in: 15:00, check-out: 11:00

Vă rugăm să reţineţi că Braşov Sweet Retreat nu are recepţie. Vă rugăm să contactaţi proprietatea în avans în vederea aranjamentelor legate de check-in. Datele de contact sunt incluse în confirmarea rezervării. 

Brasov Sweet Retreat se află într-o zonă rezidenţială. Oaspeţii sunt rugaţi să respecte intimitatea vecinilor. Apartamentele nu sunt situate în aceeaşi clădire, însă se găsesc foarte aproape unele de altele. 

Vă rugăm să reţineţi că oaspeţii cu vârsta mai mică de 18 ani pot face check-in numai însoţiţi de un părinte/tutore legal. 

Pătuţurile de copii şi paturile suplimentare de orice tip sunt asigurate la cerere şi necesită confirmare din partea conducerii proprietăţii. Lenjeria de pat şi prosoapele suplimentare sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar. 

Vă rugăm să reţineţi că pentru copiii cu vârsta mai mare de 5 ani se percep aceleaşi tarife de cazare ca şi în cazul adulţilor. 

Vă rugăm să reţineţi că taxa pentru electricitate menţionată include utilizarea echipamentelor electrice din cameră, inclusiv aerul condiţionat şi apa caldă.

Vă rugăm să transmiteţi în avans la Brasov Sweet Retreat ora estimată a sosirii dumneavoastră. Puteţi folosi căsuţa de Cereri Speciale când faceţi rezervarea sau să contactaţi direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise în confirmarea rezervării.

Înainte de sosire se solicită plata prin transfer bancar. După ce faceți rezervarea, proprietatea vă va trimite instrucțiuni.